Saturday, February 3, 2018

FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner


Assalamualaikum dan hi.


Apa yang anda suka baca dalam blog seseorang?

Bagi aku, apa yang aku suka baca dalam blog seseorang adalah tentang review. Tak kiralah apapun janji review terutama sekali review pasal movie dan buku. Aku ni bukanlah yang jenis suka sangat pasal spoiler tetapi aku cuma nak nak tau 'isi dalam' tentang sesuatu movie tu, begitu jugak dengan buku. Bila aku baca sesuatu review ni, aku dapat tau serba sedikit tentang watak-watak dalam sesuatu movie dan buku tu, lepas tu main point sesuatu cerita tu serta apakah genrenya.

Satu lagi, aku suka baca pada bahagian 'About Me' bagi seseorang blogger itu. Bukan nak jadi stalker atau sebagainya cuma nak mengenali rakan blog baru. Kalau aku bukak saja blog seseorang tu, aku akan terjah dia punya bahagian 'About Me' tu.




Itu saja dari aku. See you again!

10 comments:

  1. Best of luck Rii!! Baca About Me is a must bila jumpa blog baru nak follow dan terjah.

    ReplyDelete
  2. Singgah follow #321
    Kami join jugak, goodluck :)
    herlittlehome.blogspot.my/2018/02/february-giveaway-by-lady-in-red-planner.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Auni. Kita followback! :)

      Delete
  3. good luck... Shawal singgah + follow sini ^^

    jemput join GA shawal jugak.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2018/01/MengintaiAkuDiNeraka.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih. InsyaAllah, nanti Rii join :)

    ReplyDelete