BOYS24 Isaac Voo from Malaysia - SVIORS

Monday, October 24, 2016

BOYS24 Isaac Voo from Malaysia

Assalamualaikum and hi.




Sebelum ni Erul bekas pelajar Akademi Fantasia 9,(sapa kenal dia?) ada masuk satu program kat korea iaitu KPOP Star Hunt pada tahun 2012 dan dia dapat No. 2 dalam rancangan tu. Okay what number 2? Hahahaha, lama dah pasal Erul ni sebenarnya, and dengar kata dia jadi trainee kat Cube Ent, betul ke? Who knows.

Okay now, do you have read my old post about ALL IN ONE ABOUT KPOP? Kat situ aku selitkan sikit pasal BOYS24 and aku lupa nak tulis pasal someone ni kat situ haha, I'm sorry. BOYS24 ni another reality show just like Produce 101, Program ni latih diorang before jadi artis, sebelum debut la kiranya. Program ni dah habis dah actually and aku rasa lega sebab Isaac masih kekal dalam program tu. Hahaha why Isaac? Who is he?






Well, Isaac ni salah seorang peserta BOYS24 dan dia dari Malaysia ! Wohhoooo tepuk tangan hahaha, bangga kejap. Yes, dia adalah salah seorang peserta dari Malaysia yang join program tu, yang lain semuanya dari negara Korea sendiri kalau tak silap aku. 

Dia ni comel ja orangnya hahaha. Mula-mula aku tengok rancangan ni sebab Isaac la hahaha dari Malaysia (support sikit) kan tapi tersangkut paut pulak kat peserta yang lain lol. So mari laa sesama support dia hahaha. Sebelum ni Isaac ni adalah seorang talented dancer and choreographer model dari Sabah and his real name is Isaac Voo


Lets support him!










and this is his real/official instagram






Thats all from me.





Adios, sviors.






4 comments:

  1. Oho. Motif kita layan Boys24 sama rupanya. Comelnya Isaac xD

    ReplyDelete
  2. yayy!! thank u for writing about isaac, i think many malaysian do not know about him.. but still, i'm happy and proud he gains lots of fans from other countries..

    ReplyDelete
  3. @Amira : Hahaha kan, tapi tersangkut dengan Doha pulak.


    @affgaga : Most welcome, yup malaysian doesnt know about him I think.

    ReplyDelete
  4. skrg dah tak jumpa dia punya ig :'(

    ReplyDelete