Friday, January 5, 2018

Just a random entry and hello 2018 !


Assalamualaikum dan hi.

Entri yang pertama di tahun baru ini, Alhamdulillah masih ada kesempatan untuk berblogging lagi. Ingat nak update 1 Januari hari tu tapi tak berkesempatan pulak dah hahaha. Hari takdak main topik apa pun yang aku nak tulis, mungkin malam ni kot aku akan menulis dengan serius. Untuk entri ni aku cuma nak bagitau beberapa perkara sahaja -cuma sekadar tentang segmen dan giveaway.


1. Segmen REALSVIORS Bloglist! dan senarai peserta.

  • Untuk rakan blogger yang tak berkesempatan join segmen bloglist aku ini, hampa sempat lagi nak join  dan giveaway ini aku buat sampai 9 Januari ni -ada masa lagi.
  • Senarai peserta aku dah update dan hampa boleh check ada atau takdak url blog hampa ya.
  • Untuk yang dah join segment, yang dah check url kat senarai peserta tu aku ucapkan all the best dan senarai pemenang akan aku umumkan pada 10 @ 11 Januari ini -InsyaAllah amin.




2. Jom join #fastgiveaway di Twitter


  • Tadi masa aku tengah mengemas, aku terjumpa dua beg kecil + keychain, dan aku niat buat #fastgiveaway saja. So hampa boleh join dekat twitter ok! Rules mudah saja which are -malaysian only and -rt tweet yang aku tulis tu.
  • Aku bukak sampai 11.59 malam ni saja dan hanya 2 orang pemenang sahaja aku pilih kali ini.
  • All the best sapa yang join tu dan hampa cari saja twitter aku : @sfrnfzl_



That's all from me now, see you again !



7 comments: