Senarai Pemenang Segmen : REALSVIORS Bloglist! - SVIORS

Tuesday, January 9, 2018

Senarai Pemenang Segmen : REALSVIORS Bloglist!


Assalamualaikum dan hi.

Akhirnya tamat jugak segmen ni dengan jayanya, Alhamdulillah. Maaflah sebab segmen kali ni aku buat biasa-biasa saja. InsyaAllah ada rezeki lebih aku buat giveaway pulak nanti. Aku nak ucapkan terima kasih banyak banyak buat 20 orang blogger yang sudi join dan memeriahkan lagi segmen REALSVIORS Bloglist! ni.


Untuk pencarian pemenang, aku guna kaedah cabutan bertuah sebab kalau guna random.org kadang-kadang tak ok sebab aku pernah alaminya haha. Buat para pemenang yang terpilih aku ucapkan tahniah dan buat yang lain belum ada rezeki lagi, jangan bersedih. InsyaAllah nanti aku buat lagi giveaway / segmen dan hampa join ya.




Ini senarai pemenang Segmen : REALSVIORS Bloglist !

Sorry ada silap ejaan sikit untuk : CIKCAPPUCCINOLATTE dan THEKRMHZUL. Mintak maaf ya.



Oh ya aku dah letak blog-blog hampa dalam bloglist aku! 


dan untuk review nanti aku tulis pada hari yang akan datang :)



TAHNIAH.

11 comments: