Saturday, January 13, 2018

#BlogRev : Blog AIMISYAHIRAH.COM dan MRSLIEZ.COM !



Assalamualaikum dan hi.

Aku nak mintak maaf sebab lambat buat review dekat 2 orang pemenang bertuah itu sebab aku tak sempat, I'm so sorry guys! Biasalaa buat itu buat ini sampai tak sempat nak buat entri baru. Sebelum tu, aku hanya review benda simple saja, ikhlas dari aku -mungkin sikit saja apa yang di review tapi still ada jugak kan isi. Hahaha, mintak maaf sekali lagi andai apa yang aku review ni terkurang.


Aku review blog yang pertama ni dulu,





1. Blog AIMI SYAHIRAH ni cepat jaa, takperlu tunggu lama -ringan.

2. Pemilik blog ni cantik dan bergaya orangnya 

3. Blog dia ni bertemakan pink, cantik weh lepas tu blog dia ni simple dan nice.

4. Satu lagi, AIMI SYAHIRAH ni rajin tau join giveaway dan segmen yang dianjurkan blogger-blogger lain.







1. Blog MrsLiez ni ringan, bila aku bukak page blog dia terus terpapar elok blog dia -takpayah tunggu lama (loading).

2. Aku suka warna tema blog dan jugak header blog MrsLiez ni, simple and nice!

3. Ada banyak maklumat dan petua yang berguna, bermanfaat dalam blog MrsLiez sebenarnya serta ada jugak pelbagai jenis resepi dalam blog MrsLiez ni. Rajin-rajin melawat ke blog dia!

4. Oh, pemilik blog -MrsLiez ni cantik dan comel orangnya 



Ok, sampai sini saja review aku. Jangan lupa blogwaking ke blog AIMI SYAHIRAH dan MrsLiez ya serta tinggalkan jejak hampa di blog mereka! :)



2 comments: