Book | Menang giveaway di Twitter

Assalamualaikum and hello.


Orang kata 'kalau ada rezeki tak akan ke mana' and yes, Alhamdulillah aku ada menang satu book giveaway yang dianjurkan oleh penulis itu sendiri iaitu Laurie Elizabeth Flynn. Sebenarnya banyak jugak aku join giveaway kat twitter ni, semua jenis giveaway aku join tapi kebanyakkannya kpop giveaways and book giveaways tetapi peluang untuk nak menang tu sangat tipis sebab ramai yang join - It's international giveaway!



Bila dah banyak giveaway aku join dan lama sangat jadinya aku dah lupa hahaha, bukan apa sebab rules nak join giveaway kat twitter ni senang saja - You just need to retweet/like and then follow the twitter account. Simple! Lepas tu bulan 6 hari tu tiba-tiba Laurie ni mention aku sebagai salah seorang pemenang bersama dengan dua orang lagi tu, aku punya happy tu tak terkata laa hahaha sebab bila giveaways ni kadang ikut nasib weh dan first time dapat pos dari luar negara sebenarnya.

Bila dah tau keputusan tu, aku terus dm dia kat twitter dan bagi alamat and nama semua tu and she reply dia akan pos dalam minggu tu jugak tapi akan lambat sampai sebab dari Canada. Mulanya aku takpasti akan sampai atau dak buku ni hahaha sebab jauhkan and takut kena sekat ke apa tetapi Alhamdulillah buku tu baru saja selamat sampai kat rumah aku pada hari Isnin kelmarin dulu. Aku ingat dapat buku saja tapi dia bagi sekali dengan postcard + short message + strawberry lip balm (best bau dia). Best weh hahaha, moga ada rezeki lagi untuk aku menang mana-mana giveways! InsyaAllah.



What I had received from Laurie Elizabeth Flynn



An autographed book - FIRSTS.


A strawberry lip balm.

A postcard, a bookmark and a short message.




P/S : Aku tak baca lagi buku ni nanti aku akan baca but for now bukan masanya lagi hahaha.




Have a good day!

6 comments :

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates