Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

 Assalamualaikum and hi.



Beberapa hari yang lepas, aku ada ternampak pos Sis Lyssa tentang Chinese New Year Megasales Giveaway daripada nile.com.my. 

Sebelum tu, aku pernah shopping online di nile.com.my ni; dah 3-4 kali macam tu dan servis diorang memang memuaskan dan boleh dipercayai. Jangan risau kalau nak beli online di nile.com.my ni, memang boleh percaya dan memuaskan serta berbaloi.

Berbalik pada giveaway ni, jom reramai kita join bagi memeriahkan lagi giveaway ni. Boleh klik banner di atas untuk tengok items pilihan and antara 5 items pilihan aku adalah :




Product: Sport Bucket bag
CNY2017 Sales price: RM9.90
Date: 17/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only




Product: Handbag
CNY2017 Sales price: RM17.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 260 units only




Product: Storage Box
CNY2017 Sales price: RM7.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 316 units only




CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 17/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 190 units only




Product: Cardigan
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only

2 comments:

  1. Gut luck adik.. semoga terpilih... Akak tak join lagi ni... Adehh

    ReplyDelete