2 RAKAN BLOGGER BERTUAH, TAHNIAH. - SVIORS

Wednesday, January 4, 2017

2 RAKAN BLOGGER BERTUAH, TAHNIAH.

Assalamualaikum and holla


Aku baru jaa balik dari Padang Besar, akhirnya orang tak banyak kat sana. Sebelum ni aku p bukan main banyak orang tu pun tak masuk Padang Besar lagi; penuh dengan bas, biasalah kan cuti sekolah. Dan sekarang orang tak banyak dan mudah untuk aku shopping kat Padang Besar, happynya.

So masuk dalam arked tadi, aku dengan mak aku jalan punya jalan ternampaklah beg kecil yang comel sangat (bagi aku lah) ; beg tu boleh buat pencil box atau nak letak handphone dan seangkatannya pun boleh- aku panggil beg serba guna senang.

Comel tau, ada tulis Padang Besar Thailand (aku beli 3) dan aku dengan happynya nak bagi kat 2 rakan blogger bertuah, yang satu lagi tu aku nak hahaha.


Jadi, 2 orang yang bertuah tu ialah : 


http://missobsesi.blogspot.my/




http://www.leaazleeya.com/






Tahniah and selamat maju jaya dalam dunia blogging.



Kepada 2 orang tersebut, cepat-cepat emel kat aku di sfrnfzl@gmail.com ; kalau lambat aku tukar orang nanti hahaha.



Nama
Alamat
Url blog
No Tel



Tarikh pengeposan tu taktentu lagi tapi aku akan pos, aku carik masa sikit and yeah kalau dah dapt tell me yah. Yang tak dapat tu, jangan sedih. Insyaallah aku aku cari lagi rakan blogger bertuah and aku akan bagi hadiah lain pulak nanti. Stay tuned okay?

22 comments:

  1. wah..bestnya dapat hadiah..lama sungguh tak p padang besaq ni..hehe

    www.ceritaejoy.com

    ReplyDelete
  2. wahhhh , bestnyaaaa . tahniah yang bertuah tu

    ReplyDelete
  3. Comelnyaaa. Tahniah dekat dua blogger bertuah tuu. :)

    ReplyDelete
  4. aishhh.. comelnyeeee.. bercadang memang nak pergi then nak cari benda ni ^^


    singgah & jemput join :)
    http://www.syahirahvaliant.com/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete
  5. Wahhhh alhamdulillah!!!! thank you sgt rii, terharu ni :')...

    ReplyDelete
  6. woah. bestnya dorang dapat hadiah. ehehehehe. tahniah^^

    ReplyDelete
  7. Allahuakbar.. Tak sangka nama akak tersenarai.. Tq adik rii.. Moga adik dimurahkan rezeki olehNYA.. Thankz dik rii.. nanti akak emel detail ye.. ;)

    ReplyDelete
  8. Cantiknya... Tahniah pada cik berdua tue. 😍

    ReplyDelete
  9. hahaha comelnya dua2 tuu! selalu je pergi padang besar sebb dekat ngan U tapi tak terfikir pun nak beli ^^" tahniah kat those bloggers :D

    ReplyDelete
  10. Tahniah pada Missobsesi dan Lea... =)

    ReplyDelete
  11. Lawanya... Tahniah dua blogger tu

    ReplyDelete
  12. Comelnya <3 Tahniah kepada yang menang :)

    ReplyDelete
  13. Rii, lupa dah cakap ke belum yang hadiah tu dah sampai, hehehehe, nanti mai reviewwww ,thanks a lot Svior!

    ReplyDelete