Awan yang menawan - INTROVERTED GIRL

Wednesday, December 21, 2016

Awan yang menawan

Assalamualaikum dan hello.


Untuk kali ni adalah random post sahaja- Aku ni sebenarnya sangat sangat dan sangat sukakan permandangan yang cantik dan awan. Well sapa yang tak suka permandangan yang cantik kan? I really fall in love with clouds, bila aku tengok awan ja hati ni rasa tenang sangat.

Aku tak tau kenapa but bagi aku awan ni sangat cantik dengan color putihnya dan bercampur pulak dengan color langit yang biru tu, MasyaAllah cantik sangat. Kat bawah ni aku sertakan antara gambar-gambar awan yang pernah aku shoot featuring laut, dan pokok-pokok. For me, they are beautiful!



Di Politeknik Pauh.






Di rumah aku.






Di Kuala Perlis.






Di Tasik Melati.




5 comments:

  1. Kan.. Tenang ja bila tengok awan. Terutama permandangan ditepi pantai

    ReplyDelete
  2. Ya Allah indahnya ciptaanMU.. cantik sngt!

    ReplyDelete
  3. di setiap kejadian alam ada hikmah untuk mereka yang berfikir. Tanda kekuasaan Allah

    ReplyDelete
  4. sama la suka tengok awan jugak! Suka gambar second last tu. cantik!

    ReplyDelete