APPRECIATION OF MY OWN ART ( lowpoly ) - INTROVERTED GIRL

Thursday, November 3, 2016

APPRECIATION OF MY OWN ART ( lowpoly )

Assalamualaikum and hi.



Just a simple and cute post hahahaha. Tajuk main letak ja, tapi boleh laa aku saja post hasil seni aku ni. Nak buat kenangan, mana tau hilang ka apa ka then aku boleh mai tengok kat blog ni. So nak cerita sikit pasal ni, first lowpoly art yang aku buat adalah Lionel Messi. Fuhh semangat kot buat sebab aku memang suka messi ni haha and yang latest aku buat yang lianghui tu, ada aku post cara aku buat lowpoly tu kan. Ada ja yang tak berapa nak menjadi but puas hati la sebab buat sendiri kan. Insyaallah aku akan teruskan lagi buat lowpoly ni. Aku buat pon tak full, kepala ja or sampai kolar baju or sampai leher ja; just yang messi ja sebab dia punya semangat tu berkobar-kobar hahaha.


In case kalau nak baca ;

















3 comments: