BAJU I AM - SVIORS

Thursday, February 9, 2017

BAJU I AM

Assalamualaikum dan hi


Untuk entri kali ni aku nak menjual sikit hahaha, aku nak jual baju sebenarnya dan tak lain tak bukan baju tu adalah baju I AM. Baju-baju ni sebenarnya masih tak berjual and masih ada dalam simpanan aku dari tahun lepas.




Ceritanya macam ni, waktu time aku belajar dulu ni teringin laa nak ada duit lebih kan untuk sesak-sesak. Jadinya dengan 0 pengalaman jual online mahupun jual baju aku sorang-sorang mulakan perniagaan online jual baju ni dan aku iklan dekat Wechat (time dulu memang jadi budak Wechat haha) dan sebagainya.


Lepas tu bila ada orang Whatsapp nak order baju bukan main happy lagi aku ni and terus buat list yang drop order tu, then terus order dekat company yang cop baju dekat KL. Waktu tu aku memang mentah lagi laa kiranya sebab customer order jaa baju then aku pun terus order kat company tu, padahal yang customer tu tak bayar duit lagi kat aku lahai, tak berakal jugak aku hahaha. Last last inilaa hasil dia, ada dalam 8 baju yang masih ada kat aku.

Jadi kat sini aku nak jual laaa dekat hampa hampa semua kot ada yang nak beli. Aku jual habis murah laa ni dan kalau sapa nak beli hampa terus emel aku di sfrnfzl@gmail.com. Kat bawah ni senarai nama yang masih ada kat aku.



Short Sleeve : RM 15             Long Sleeve : RM20

* Free Postage *




12 comments:

  1. haha dulu memang tengah up sangat baju ni. permintaan banyak dan kalau jual pun ramai nak beli. semoga dapat jumpa pembeli ya hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, memang famous sangat dulu-dulu. Tapi sekarang ni down balik hahaha. Terima kasih Syed.

      Delete
  2. dulu beli banyak kumpul 10 orang lepastu pakai sama sama buat modal instagram hahaha. dulu baju nielah paling hipster kan hakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat. Memang seronok ja jual dulu-dulu. Hahaha

      Delete
  3. Ada satu. Hihi hadiah dari orang. I shareee post ni~!

    ReplyDelete
  4. Semoga ketemuan dengan pembelinya Rii. :D good luck. tu lah dulu masih mentah, main terjun je bidang niaga. amer nak start business. tapi kena kaji dulu pasaran lagu mana.

    ReplyDelete
  5. dulu masa sekolah suka sangat dengan baju camni masa tengah famous hehe. semoga Rii dapat pembelinya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, famous sgt dulu. Insyaallah amin. Thanks Atiqah :)

      Delete