7 DAYS 1 WEEK - RANDOM POST - INTROVERTED GIRL

Sunday, November 20, 2016

7 DAYS 1 WEEK - RANDOM POST

Assalamualaikum hi again~



Day 6 - Random Post



Entri yang ni untuk hari yang ke 6 blog challenge iaitu Random Post and aku nak post pasal Ji Chang Wook in We Got Married (WGM). Well aku dah jadi salah seorang peminat Ji Chang Wook ni, dah laa kacak lepas tu lakonan pon mantaplah hahaha.






Sebelum tu, WGM ni buat sesapa yang taktau adalah satu rancangan realiti, hahaha maksud aku realiti tu live laa bukan drama or movie; ianya pasal kehidupan menjadi sepasang suami isteri. Ikut dan depa laa nak letak sapa pon, macam si suami ni pelakon and si isteri ni penyanyi or sebaliknya lah. 

Aku ni minat jugak tengok WGM ni and aku suka tengok pasangan 33 Couple haha, comel sangat. Kalau sesapa yang berminat nak tengok boleh search + watch ja kat youtube tulis WGM or We Got Married, dah banyak pasangan yang join anda ada satu pasangan tu dah berkahwin dah lepas join WGM ni hahaha jodoh.






Untuk kali ni pasangan terbaru adalah pelakon Taejoon dengan penyanyi dari kumpulan A Pink iaitu Bomi. Kalau tak silap aku di awal pertemuan depa ni, Bomi ingat yang Taejoon ni Ji Chang Wook. So untuk nak suprisekan 'isteri' dia tu, Taejoon ni mintak Ji Chang Wook ni datang ke majlis 'perkahwinan' diorang ni and yeah akhirnya dia datang jugak demi kawan baiknya Taejoon nih walaupun sibuk dengan schedule dia.











Taejoon ni mintak Ji Chang Wook ni berlakon jadi dia untuk p ambik Bomi kat bilik pengantin dengan memakai topi keledar haha comelnya dia pakai topi tu. Ni aku tulis serba sikit ja laa, nak tengok lebih lanjut, tengok kat youtube.





Jumpa lagi guys ~


Adios, sviors.

9 comments:

  1. KOREA JGK RII PILIH!! HUHUHU TP HENSEM :)

    ReplyDelete
  2. Selamat berjaya dalam bersegmen ni :) Hehe

    ReplyDelete
  3. Saya suka yang episod Key dengan Ari. Huhu.

    ReplyDelete
  4. @Mazni Azmi : Terima kasih awak :)

    ReplyDelete
  5. @Amira : Oh yg global tu kan? Saya tak tengok lg haha

    ReplyDelete
  6. Episod berapa ni rii? Alaaa nak tengok! Kita minat JCW jugak. Well since Healer 😍😍

    ReplyDelete