7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE - SVIORS

Sunday, November 13, 2016

7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE

Assalamualaikum and haluu.



Again, I'm here :) Ok memandangkan esok hari Isnin jadi aku nak buat satu challenge untuk diri aku sendiri sebab makin lama makin malas menaip hahaha tapi nafsu memang nak menaip everyday so hasilnya ; 7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE.

Aku jemput hampa-hampa join bersama-sama dengan aku. Takdak peraturan apa pon, hanya suka-suka saja.


Sedikit ulasan kat bawah ni pasal challenge nih if ada yang nak join haha, kalau ada.


Day 1 - 5 Facs About Yourself.
Cerita 5 fakta pasal diri sendiri like favourite movies or apa saja laa.

Day 2 - A Movie Review.
Choose movie yang best/or yang dah tengok, then cerita sikit pasal movie tu.

Day 3 - Appreation Post (Artist).
Artis mana pon takkesah, korean melayu cina tamil thailand semua tak kisah tapi sorang ja. Cerita pasal diri artis tu, movie apa dia berlakon, haa macam tu.

Day 4 - A Tutorial.
Tak kisah apa jenis apa style pon.

Day 5 - A Book Review.
Cerita pasal fav. buku yang dah baca, satu ja.

Day 6 - Random Post.
Ikut suka nak post apa, nah post gambar saja pon boleh :)

Day 7 - A Blog Review.
Pilih blogger fav. sendiri then story de mory hahaha.






Adios, sviors.





29 comments:

  1. Wish I can join the challenge :( Dah tahu memang tak sempat nak post entri tiap hari. Next week kerja sampai malam 😢

    Apapun, good luck awak! You can do it. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Next week maybe? Thanks Siqah.

      Delete
    2. Itulah.. nak join! Kalau bukan seminggu tapi still the same topic boleh ke? Hahaha..

      Delete
    3. Haha boleh ja. Join laaa join laa hahaha

      Delete
    4. Haha boleh ja. Join laaa join laa hahaha

      Delete
  2. wahh menarik ni rii... meh join !!

    ReplyDelete
  3. wow!! creative entry per day! i'm gonna read!! ^.^

    ReplyDelete
  4. nak join jugak la .
    at least ada idea nak tulis hari2

    ReplyDelete
  5. menarik dia punya challenge xDD hagaga saya join :3

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Lai lai hahha. Nanti kita baca entry awak ^^

      Delete
  7. Replies
    1. Tq ^^ Mari la join sesama hehe :)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  8. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  9. Macam menarik... Insyaallah, nnti nak join challenge ni.
    Challenge diri sdiri yerk...(^^,)

    Regards,
    SNM_Yana Afi Mohamed

    ReplyDelete
  10. menarik jugak challenge ini, nak join boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa silakan, lagi ramai lagi meriah :)

      Delete