Plot Twist in The Visit !

Friday, August 18, 2017 6
Assalamualaikum dan hi. Petang kelmarin dah alang-alang tengah mengasuh anak sedara, then why not sambil-sambil tu tengok movie k...

Novel-novel untuk dijual

Friday, August 11, 2017 5
Assalamualaikum dan hai semua. Pertama sekali nak ucapkan terima kasih untuk rakan blogger yang sudi singgah di blog aku yang tak...

Buat BOARD sendiri #DIYwithRII

Friday, August 04, 2017 3
Assalamualaikum dan hai. Berjumpa lagi kita malam ni hahaha dan kali ni aku guna #DIYwithRII, semalam aku buat #EATwithRII. Petang...

#EATwithRII ; Roti Sardin Gulung ( My Style )

Thursday, August 03, 2017 5
Assalamualaikum dan hi. Petang tadi tiba-tiba rajin and maksu pun ada request kat aku sebab teringin nak makan roti sardin gulung ni,...
Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates