Thursday, September 21, 2017

First Giveaway By Blog Buku Pinky!

Assalamualaikum dan hai.



Dah lama rasanya tak join mana-mana giveaway mahupun segmen yang rakan-rakan blogger buat. Alhamdulillah untuk kali ni ada masa jugak nak join, rindu betul nak join dan aktif macam dulu balik. Jadinya untuk giveaway pertama yang aku akan join adalah dari Blog Buku Pinky, syarat-syarat yang diletakkan oleh pemilik blog sendiri pun mudah nak ikut. 

Untuk maklumat lanjut tentang syarat-syarat dan juga senarai hadiah, boleh terus ke page giveaway tersebut - Just click at the banner above! Cepat-cepat join sebelum giveaway ni tamat dan jangan lepaskan peluang yang ada. Sapa tau giveaway kali ini mungkin ada rezeki untuk menang kan dan giveaway ni akan tamat pada 5 Oktober 2017.




All the best untuk semua yang join! 

11 comments:

  1. good luck ...
    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    jom singgah blog saya...banyak GA/contest/bloglist yang boleh join

    ReplyDelete
  2. Akak singgah dr segmen yg sama.. gut luck ya rii..

    ReplyDelete
  3. jalan jalan singgah sini. semoga ada rezeki awak ^_^

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  4. Good luck tau, dari GA yang sama Sorry lambat blogwalking

    http://mija-blur.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pink.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini...good luck ya..
    http://seindahcerita.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  6. goodluck. blogwalking dari GA yang sama :D

    ReplyDelete
  7. selamat pagi , singgah dari GA yg sama .

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    eh , keputusan GA dah keluar . dah tahu ke ? hehe

    ReplyDelete