Pemenang-pemenang untuk 'A SFRNFZL's Giveaway' !



Assalamualaikum dan hi.

Akhirnya muncul jugak aku di depan laptop sambil menaip entri ni, agak lama jugak tak update apa-apa entri tetapi aku tak lupakan giveaway ni -jangan risau, sebenarnya aku baru saja balik dari bercuti dengan family di Langkawi. 

Alhamdulillah dengan ini berakhirnya giveaway yang aku buat ni, 'A SFRNFZL's Giveaway' dengan jayanya. Aku ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi join giveaway ni sama ada di blog mahupun di twitter. Sebenarnya nak saja aku bagi small gift kepada semua yang dah join giveaway ni, akan tetapi aku hanya mampu bagi hadiah buat 5 orang yang bertuah saja -mintak maaf laa ya.

Lagi satu, aku ada bukak link penyertaan hampa semua yang dah join dan dah baca pun cuma aku tak sempat nak tinggalkan komen. Macam-macam jugak aku jumpa tentang 'sebab-sebab berblogging' ni dan yang bestnya jawapan-jawapan hampa semua memang menarik dan best.

Sekali lagi aku katakan yang aku hanya mampu bagi hadiah untuk 5 orang pemenang sahaja, mintak maaf buat yang tak menang tu -InsyaAllah mungkin ada rezeki pada hari yang akan datang dan jangan menyesal nak join giveaway atau segmen yang aku buat nanti. Aku hanya umumkan pemenang yang join untuk blog saja di sini, yang untuk twitter aku mention di twitter. 




Senarai Pemenang 'A SFRNFZL's Giveaway'.

1. https://sharifahaidahana.blogspot.my/
2. https://sujuelfarahin.blogspot.my/
3. http://nonasani.blogspot.my/
4. http://www.noormaizan.com/


Mulanya nak umumkan 3 saja pemenang untuk blog ni tetapi memandangkan aku ada pergi Langkawi minggu lepas, so adalaa beli barang sikit untuk dijadikan hadiah givaway ni maka bertambahlah seorang lagi pemenang tu.

Untuk yang menang tu, tunggu email dari aku ya dan nanti hampa reply saja butiran-butiran diri yang aku perlukan tu. Sekali lagi, tahniah untuk yang menang dan untuk rakan blogger lain, InsyaAllah rezeki lain yang akan datang. Amin.

Oh ya, berkemungkinan proses mengepos hadiah-hadiah untuk pemenang akan lambat sikit sebab ada hal yang perlu aku selesaikan, bila dah pos aku akan email hampa nanti,

Sampai sini dulu entri ni, tunggu entri lain pulak yang akan aku share di sini.


Have a good day!

17 comments :

  1. wah! blog saya naik. dah lama tak join ga ada jugak tuahnya. terima kasih sis baca jawapan saya tu. suka! hehe ^w^

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, rezeki. Thank you sudi pilih saya.. Betul2 rezeki terpijak ni, dipilih juga walaupn dah ada 3 pemenang.

    ReplyDelete
  3. fuhh rezeki pemenangg.. tahniahh semua :D

    ReplyDelete
  4. Wowww, rezekii..ehhee..thanks ! Jangan lupa undi kamii, hahaha

    ReplyDelete
  5. Alhamdullilah.. terima kasih! ^^

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  7. tahniah kpd semua pemenang. abam kie folo di sini ye.. www.zukidin.com

    ReplyDelete

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates