Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends


Assalamualaikum dan hi.


Wah macam lama saja Kak Lea tak buat giveaway mahupun segmen, atau aku yang tak join sebelum ni? Hahahaha, apa-apa pun jangan lepaskan peluang yang dah ada ni -hadiah -hadiah untuk giveaway ini pun menarik serta syarat-syarat yang mudah untuk diikuti. 


Untuk maklumat lanjut, klik saja banner diatas ni.


All the best!

6 comments:

  1. good luck awak :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/03/giveaway-hadiah-meletop-by-lea-azleeya.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum wbt..

    Terima kasih kerana sudi support dan meluangkan masa untuk menyertai Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends. Senarai pemenang telahpun diumumkan..

    Boleh terjah sini ye untuk tengok siapakah yang bertuah.. ----> http://www.leaazleeya.com/2018/04/senarai-pemenang-giveaway-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete