Senarai Penyertaan ' A SFRNFZL Giveaway' -Blog and Twitter Giveaway!


Assalamualaikum dan hai.

Alhamdulillah masih ada rakan-rakan blogger yang sudi join giveaway ni tidak kira dari blog mahupun twitter, terima kasih banyak-banyak aku ucapkan dan aku hargai penyertaan hampa semua. Sebenarnya aku baru blogwalking di dua blog saja, hahaha mintak maaf . InsyaAllah lepas habis buat entri ni aku akan blogwalking ke blog-blog hampa yang dah join ni. 

Di bawah ni aku senaraikan penyertaan hampa dimana aku letakkan link entri yang hampa-hampa dah tinggalkan dibahagian komen giveaway tu dan aku senaraikan jugak twithandle yang dah reply pada tweet giveaway aku tu. Untuk yang ada tinggalkan komen di entri atau reply tweet di twitter tapi aku tak letak dalam senarai kat bawah ni, cepat-cepat bagitau aku nah.


All the best!

Untuk yang belum join lagi dan nak join tu boleh klik kat sebelah ni : A SFRNFZL Giveaway


Senarai Peserta Blog

1. https://ikashoid.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html 
2. http://pernahke-kucingmakanpizza.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
3. http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
4. https://galaksiviral.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
5. http://www.leaazleeya.com/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html


6. https://z3tty.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
7. http://ciknurul23.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
8. http://www.noormaizan.com/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
9. https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
10. https://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

11. https://belogsjm.blogspot.com/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
12. https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
13. https://insyirahanorpiah.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
14. https://farhannajafri.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
15. http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

16. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
17. https://syafiqahatta.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
18. http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
19. http://stnrsyfh.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
20. You?



Senarai Peserta Twitter

1. @ikacooky
2. @ftn_atqh
3. @Miss_SyahBaNu
4. @flowerough
5. @_syiemaa

6. @adriana457
7. @luluuuseluu
8. @LeaAzleeya
9. @nurzetty89
10. @noormaizan

11. @ikashoid
12. @LiyaNa_Rohazi
13. @cikpurple96
14. @aninashyqin
15. @itsinsyirah

16. @HaniFadhlina
17. @syafiqahatta
18. @ShfyqhAzhr
19. @zafirahnazri
20. @ptryalya

21. @SayidahLOvechOc 
22. You?

10 comments:

  1. Hi awak :) Kalau tak silap, ika ada join jugak dekat twitter. Cuba nasib hee.
    ikashoid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Ika. Oh mintak maaf, terlepas pandang la tu hehe.
      Ok kita dah letak dah. Terima kasih bagitau :)

      Delete
  2. semoga berjaya kepada semua peserta :)

    ReplyDelete
  3. all the best for all contestants :D
    follow sini #322

    ReplyDelete