Senarai peserta 'Segmen : REALSVIORS Bloglist!'


Assalamualaikum dan hi.

Terima kasih diucapkan kepada rakan-rakan blogger yang sudi join dan memeriahkan lagi segmen ini, Alhamdulillah. Macam-macam azam tahun baru yang aku baca dan semuanya berlainan, aku doakan semoga azam tahun baru hampa tercapai, InsyaAllah amin. Dekat bawah ni adalah senarai rakan-rakan blogger yang dah join dan aku akan pilih pemenang melalui kaedah -cabutan bertuah. Hampa boleh tengok ada atau taknak URL blog hampa, kot-kot aku terlepas pandang.
Apa-apa pun terima kasih dan all the best!


Senarai Peserta 'REALSVIORS Bloglist!'

1. http://www.mrsliez.com/2017/12/segmen-realsviors-bloglist.html
2. https://nurazianjaafar.blogspot.my/2017/12/segmen-realsviors-bloglist.html
3. https://ikashoid.blogspot.my/2017/12/segmen-realsviors-bloglist.html
4. http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/12/segmen-realviors-bloglist.html
5. https://galaksiviral.blogspot.my/2017/12/segmen-realsviors-bloglist.html

6. http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/12/segmen-realsviors-bloglist.html
7. http://farhannajafri.blogspot.com/2017/12/segmen-realsviors-bloglist.html






6 comments :

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates