3 Pemenang Bertuah, THE COMEBACK GIVEAWAY BY RII






Assalamualaikum dan hi.


Pertama sekali aku nak mintak maaf sebab lambat sangat nak umum pemenang. Ada beberapa perkara yang aku hadapi dan akan aku tulis pada entri yang akan datang. Alhamdulillah walaupun dah lama tak berblogging haritu masih ada yang sudi join giveaway simple ni. Terima kasih buat para bloggers yang join.

Aku pilih pemenang berdasarkan cabutan bertuah, so yang bertuah tu tahniah aku ucapkan dan buat yang tak muncul nama tu jangan sedih sebab Insyaallah aku akan buat lagi giveaway tapi takpasti bila hahahaha.




Pemenang bertuah #1 : http://fws00blog.blogspot.my/

Pemenang bertuah #2 : https://ikashoid.blogspot.my/

Pemenang bertuah #3 : http://sweetepalhijau.blogspot.my/





Untuk para pemenang,


Mohon emailkan nama penuh, alamat rumah dan nombor telefon ke sfrnfzl@gmail.com





Aku bagi masa untuk tuntut hadiah bermula hari ini 24/12 sampai 27/12 iatu pada hari Khamis, kalau tak emel jugak kat aku, aku akan pilih pemenang lain. Ok sampai sini dulu, again tahniah buat yang menang!



14 comments :

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates