Tuesday, December 12, 2017

The Comeback Giveaway by Rii

Assalamualaikum dan hi. 



Alhamdulillah akhirnya ada jugak peluang nak update kat blog, nak tulis entri terbaru. Lama menghilang? Hahaha biasalaa ada beberapa masalah yang dihadapi, pergi teman akak aku konvo dekat penang hari tu dan lepas tu laptop aku pulak buat hal tak boleh connect internet pulak. Dah alang-alang aku kembali di blog aku ni, aku nak buat satu giveaway –alaa giveaway kecil-kecilan saja. Hadiah pun biasa-biasa saja haa, harap ada laa yang sudi join giveaway yang tak seberapa ni.



ABOUT.
Aku bagi nama untuk giveaway ni adalah ‘The Comeback Giveaway by Rii’ sempena comeback aku di blog ni pada hari ni hahaha.


RULES.

1. Warganegara MALAYSIA.
3. FOLLOW blog aku ni.
4. Tinggalkan komen ‘DONE’ pada ruangan komen di bawah.

OK, itu saja peraturan dia. Bila dah tinggal komen ‘DONE’, automatik hampa dah join giveaway aku ni. Aku akan tulis kat dalam buku nama hampa untuk aku buat cabutan nanti.



PRIZE.


- 3 beg kecil bercorak bunga untuk diberikan kepada 3 orang pemenang bertuah.



DATE.

- 14/11/2017 – 12/12/2017





Goodluck untuk yang dah join dan have a good day!



P/S :Untuk yang nak buat entri nak hebahkan pasal giveaway ni, boleh saja takdak hal punya.





13 comments: