Tuesday, February 28, 2017

Hello you there !

Assalamualaikum dan hi


BACK ;

I'm back with a new entry guys, been missing for a few days or weeks maybe? hahaha. So, how are you? I hope you guys sihat semuanya, insyaallah amin. For me, alhamdulillah dah sihat sebab aku baru lega demam campak hari tu. Lepas tu ada lagi dua tiga hal yang tak dapat dielakkan but for now alhamdulillah. Hari tu aku ada baca komen tanya pemenang untuk giveaway aku tapi tak sempat nak balas so aku biar ja huhu I'm so sorry. Actually, I had email the results for my giveaway to the winners and yes they've respond. But again, my fault sebab hadiah masih tak dipos walaupun dah balut siap, like I wrote before there are fews things that happens so yeah, I'm sorry I'm late.



BLOG ;


Alhamdulillah setelah bertungkus-lumus selongkar blog aku ni, finally I'm very satisfied with the new look of my blog. Its just a simple yet nice design, and I really love it - so much. 



GIVEAWAYS @ SEGMENT ;

About this, I'm kinda worried sebab hadiah untuk giveaway yang hari tu tak berpos lagi but aku akan pos, jangan risau hahaha nanti ada yang cop aku penipu pulak lol. Aku ingat nak buat giveaway@segment terbaru tapi biarlah bab hadiah ni settle dulu lepas tu baru aku buat ya.



REMOVE ;

Oh ya, dengan rupa blog baru aku ni - ada aku buang few things kalau hampa perasan laa. Hahaha, I've already remove the cbox section so kalau hampa nak tinggalkan jejak just tinggalkan komen dekat mana-mana kotak komen dalam blog ni beserta dengan url blog hampa so senang aku nak melawat hampa balik haha.





 I'm using the word 'aku' in this entry and I would like to apologize to those readers who are older than me.



16 comments:

  1. hehe welcome back sis. cantik design baru :*

    singgah. elsa ada cerita baru :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/02/berhutang-punca-sahabat-menjadi-musuh.html

    ReplyDelete
  2. Nice and simple rupa baru ni. Sedap mata memandang orang kata. :)

    ReplyDelete
  3. Wahh tukar selera ya Svior, lain rupa blog ni, ingat salah blog tadi, hahah.

    Take ur time Svior, pemenang faham, insyaAllah.

    ReplyDelete
  4. I like the simplicity if this new theme. I haven't been here for the longest time! We got a potterhead here woot woot. FYI, I've been sorted into Slytherin (donning the coolest Slytherin wallpaper on my laptop just because I am loyal, lol) so you might wanna have me in your Slytherin bloglist. Just saying~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you sis :) sure, i'll put yours ~

      Delete
  5. wahh!!!wajah baru...blog yg simple dan cantikk....:p

    ReplyDelete
  6. singgah sini dulu..
    Baru perasan xda cbox.
    New template look nice.. :)

    ciknurul23.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. amboiii kemahennn dia.. dh tuko template yeee.. samtikk angat.. hampir x kenal tau blog baru ni... ekekee

    ReplyDelete
  8. hai rii singgah sini

    unni tag rii yerr
    https://unnianje.blogspot.my/2017/03/sunshine-blogger-award-mellya-crayola.html

    ReplyDelete